Tarieven

Kosten: duidelijk en betaalbaar
Wat kost JAN*
JAN* vindt dat rechtsbijstand voor iedereen betaalbaar moet zijn. Geen verrassingen over de kosten. JAN* werkt ook voor particulieren op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.
 

Uurtarieven

JAN* hanteert twee uurtarieven:

  1. € 150,00 per uur voor zaken waar een advocaat wettelijk verplicht is ingeval van een procedure;
  2. € 120,00 per uur voor zaken waarbij dat niet het geval is (kantonzaken). Hieronder vallen onder meer alle arbeidsgeschillen, huurzaken en incassokwesties tot een bedrag van € 25.000,00.

Kies ook bij deze zaken voor de kwaliteit van een advocaat. Om de prijs hoeft u het niet te laten.

De uurtarieven zijn excl. BTW voor ondernemers en incl. BTW voor particulieren.

‘Kantoorkosten’ bestaan bij JAN* niet. Die zijn namelijk bij het uurtarief inbegrepen.

Vaste prijs

JAN* werkt graag op basis van een vaste prijsafspraak. Dat is wel zo helder. U weet direct waar u aan toe bent. U hoeft niet iedere maand af te wachten wat de rekening zal zijn.

De vaste prijs wordt gebaseerd op een inschatting van de werkzaamheden. Hiervoor is het uiteraard noodzakelijk dat u vooraf de kwestie goed bespreekt met JAN*. Maak daarom een afspraak.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

JAN* werkt ook graag voor personen met een laag inkomen en vermogen die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dat betekent dat u aan JAN* alleen een Eigen Bijdrage verschuldigd bent. De rest van de advocaatkosten wordt vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand.

Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt, kijk dan op de website van www.rechtsbijstand.nl. U vindt daar ook een indicatie van de Eigen Bijdrage.

Bel of mail meteen,
gratis en vrijblijvend
Contact met JAN*
U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met JAN*.
Mail gerust naar eric@jan-advocatuur.nl of bel: (024) 2030624.