Informatie

JAN* is mr. Eric Janssen
Wie is JAN*
JAN* staat voor Juridisch Advies Nijmegen. Het verwijst natuurlijk ook naar de achternaam van JAN*’s eigenaar:
mr. H.T.J. (Eric) Janssen
 

Eric is al meer dan 12 jaar advocaat. Vanaf 2004 tot 2016 in Den Bosch en vanaf 1 januari 2016 in Nijmegen, waar hij JAN* Advocatuur heeft opgericht. Nijmegen is de ‘thuisstad’ van Eric, waar hij woont en waar hij ook heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit.

Sinds 2015 is Eric naast zijn werkzaamheden als advocaat ook verbonden aan de Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocatuur.

Voordat Eric advocaat werd, heeft hij enkele jaren bij de rechtbank Gelderland en Oost-Brabant gewerkt. Hij kent de rechtspraak dus van binnen en buiten.

Ervaring en kwaliteit dus verzekerd.

No-nonsense aanpak,
oplossingsgericht
Hoe werkt JAN*
JAN* werkt vanaf het eerste gesprek aan een oplossing. Eric is een pragmatische advocaat. Geen ingewikkeld gedoe.
 

JAN* zal altijd proberen een geschil in der minne op te lossen. Op die manier worden langdurige procedures zoveel mogelijk voorkomen. De kosten blijven binnen de perken. Eric zijn rustige manier van doen en relativeringsvermogen helpen hierbij. Hij houdt goed overzicht. Een bevredigende uitkomst is vaak binnen handbereik.

Blijkt een procedure toch onvermijdelijk, dan staat JAN* u daarin uiteraard graag bij. Eric weet hoe rechters denken. Treedt effectief op. Behaalt het maximale resultaat voor u.

Bel of mail meteen,
gratis en vrijblijvend
Contact met JAN*
U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met JAN*.
Mail gerust naar eric@jan-advocatuur.nl of bel: (024) 2030624.